Šta trebate da znate
o nama?

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental Studio Aleksandar

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental Studio Aleksandar nalazi se u strogom centru Niša u Milentijevoj ulici. U jednoj od najlepših estetskih ordinacija sa savremenom stomatološkom aparaturom možete dobiti sve usluge stomatološke prakse.

Dental Studio Aleksandar
Dental Studio AleksandarDental Studio Aleksandar
Dental Studio Aleksandar

Našim najmlađim pacijentima poklanjamo posebnu pažnju. Znamo kako da pažljivim i strpljivim pristupom njihovi strahovi od posete stomatologu nestanu, a kasniji susreti prerastu u druženje.

Osim standardnih metoda savremene stomatologije, u ordinaciji Aleksandar možete dobiti kompletnu stomatološku uslugu, uključujući i najsloženije intervencije.

Dobrivoje Stamenković
Specijalista bolesti usta i zuba

Uz prvi besplatan pregled, otkrijte problem koji vas muči u našoj ordinaciji, sačinite plan i uspešno rešite problem koji imate sa zubima.

Verica Jovanović
Specijalista opšte stomatologije

Pružamo najkvalitetnije usluge

Osim standardnih metoda savremene stomatologije, u ordinaciji dental studio Aleksandar možete dobiti kompletnu stomatološku uslugu, uključujući i najsloženije intervencije. U prisustvu eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti stomatologije prodiskutovaćemo o Vašem problemu i predložiti Vam adekvatno rešenje. Sve intervencije su potpuno bezbolne, te će svaka poseta ordinaciji Dentamed ostati u prijatnom sećanju. Našim najmlađim pacijentima poklanjamo posebnu pažnju. Znamo kako da pažljivim i strpljivim pristupom njihovi strahovi od posete stomatologu nestanu, a kasniji susreti prerastu u druženje.

Brinite o sebi
pozovite nas ili dođite kod nas

Adresa

Niš, Milentijeva 10A

Broj telefona

+381 64 166 55 15